Overmars wil Bandé, Ten Hag wil Labyad

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als het aan directeur spelersbeleid Marc Overmars ligt komt Hassane Bandé vervroegd naar Ajax. De aanvaller van KV Mechelen komt sowieso aankomende zomer al over, maar de Amsterdamse club hoopt met extra geld de Burkinees nu al naar Nederland te kunnen halen, zo schrijft De Telegraaf. Door het aanstaande vertrek van Amin Younes naar Napoli is er namelijk een gat in de selectie dat snel moet worden opgevuld.

Eerder probeerde Ajax Bandé ook al deze transferperiode vervroegd naar Amsterdam te halen, maar die poging mislukte. Bovendien zou in Mechelen een vervroegde overgang nog altijd 'onbespreekbaar' zijn. Trainer Erik ten Hag heeft een andere voorkeur. De oefenmeester hoopt op de komst van FC Utrecht-speler Zakaria Labyad. De aanvallende middenvelder heeft in de Domstad nog een contract voor tweeënhalf jaar zonder clausules, waardoor FC Utrecht kan vragen wat het wil.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110138/overmars-wil-bande-ten-hag-wil-labyad