Heitinga: “Werken veel met animatiebeelden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

John Heitinga zag zijn Ajax O19 met 2-0 winnen van Hammarby, maar de uitslag had veel hoger uit kunnen vallen. “Ik ben niet tevreden over de uitslag. Als je zoveel kansen krijgt, moet je ze ook benutten. Het baltempo moest omhoog, dat hebben we aangegeven in de rust. De tegenstander werkte ook niet mee, zij parkeerden de bus”, aldus de trainer na afloop tegen Ajax TV.

Nieuwe uitdaging

Legia Warschau is de volgende horde in de Youth League: “Een mooie nieuwe uitdaging voor ons allemaal. We gaan ze rustig bestuderen.” Eerst staat immers de mini-Klassieker op het programma zaterdag. Die komt op een goed moment, want Ajax O19 draait steeds beter.

Nationaliteiten

“We hebben een heel veelzijdige groep, met veel verschillende nationaliteiten. Dat kostte wat tijd, maar we gaan steeds beter spelen”, aldus Heitinga. De taalbarrière maakt het soms lastig: “Danilo loopt bijvoorbeeld met Google Translatie door het gebouw.” Gelukkig zijn alle jongens bezig om Nederlands of Engels te leren en tot die tijd is er een prima oplossing: “We werken veel met animatiebeelden, dat gaat sneller dan communicatie en het werkt”, besluit Heitinga.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/heitinga-werken-animatiebeelden/

Gegevens