Sana gooit cornervlag in publiek na afsteken vuurwerk (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Tobias Sana speelt momenteel bij Malmo FF en zorgde voor nogal wat ophef tijdens de wedstrijd tegen zijn oude werkgever IFK Goteborg. Sana liep zich in de tachtigste minuut warm langs de zijlijn bij een 0-0 stand. De oud-Ajacied kreeg vervolgens zwaar vuurwerk in zijn richting gegooid en reageerde hier direct op. Sana pakte een cornervlag en gooide die als een raket het publiek in. 

Hierop besloot de scheidsrechter de wedstrijd gelijk te staken en bleek dat Sana een verwonding aan zijn scheenbeen heeft en last heeft van oorsuizingen. Technisch directeur Niclas Carinen van Malmo FF begrijpt de reactie van Sana maar praat het zeker niet goed. ‘Ik heb met Tobias gesproken en hij weet ook dat dit niet goed is maar ik kan mij de reactie wel voorstellen want je schrikt enorm’. IFK Goteborg heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en het is afwachten hoe het onderzoek verder verloopt. In de video begint de actie na 30 seconden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/28/sana-gooit-cornervlag-in-publiek-na-afsteken-vuurwerk-incl-video/

Gegevens