PDC World Matchplay darts: kansen voor Van Gerwen, Klaasen, Van der Voort en Van Barneveld

Bron: www.nieuwslog.nl

Met maar liefst vijf Nederlandse deelnemers is het veld tijdens de World Matchplay darts uitstekend bezet. Van de 32 namen komen er dus vijf uit Nederland en hun kansen zijn zeker niet gering. Kim Huybrechts is de enige Belg die mee doet aan het toernooi. Krijgt de finale van dit toernooi straks een Oranje lintje?

Bij NetBet kan je online wedden op PDC Darts. Wat denk jij dat het gaat worden?

Van Gerwen loot Nederlandse opponent in eerste ronde

Michael van Gerwen, volgens NetBet de absolute favoriet tijdens dit toernooi, zal in de eerste ronde uitkomen tegen Benito van de Pas, een Nederlandse tegenstander. Volgens de bookmaker is de kans dat Mighty Mike wint, zeer groot (2.80). Benito van de Pas kent een veel lagere notering om de eindzege bij het toernooi te pakken (151.00).

Één ding is dus zeker: in de tweede ronde van het World Matchplay zullen we het dus in ieder geval met één Nederlander minder moeten doen, al is het wel zeker dat er minstens één Nederlander naar de tweede ronde zal doorstomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249736-world-matchplay-darts-wat-zijn-de-kansen-van-de-nederlanders-in-de-eerste-ronde/

Gegevens