Moisander verrast: ‘Ik had niet verwacht dat Ajax Denswil zou laten gaan’

Bron: ajaxfanzone.nl

De verwachting was dat Niklas Moisander tijdens de winterstop zou vertrekken bij Ajax. Ajax verkoos Moisander echter boven Stefano Denswil, die inmiddels is vertrokken naar Club Brugge. De ervaren Fin heeft wel een aflopende verbintenis. Moisander is verrast door het vertrek van Denswil, zo laat hij weten tegenover Metro. “Hij heeft zijn kansen gehad en kennelijk heeft hij de trainers en Marc Overmars niet kunnen overtuigen. Misschien was de bekernederlaag tegen Vitesse de druppel, zoals jij zegt, maar dat weet ik niet. Ik had gewoon niet verwacht dat ze hem helemaal zouden laten gaan.”

Moisander vind dat hij een juiste beslissing heeft genomen om nog minimaal een half jaar in Amsterdam te blijven. Zijn vriendin is namelijk hoogzwanger. “Daarom is het ook lekker om hier te blijven in een vertrouwde omgeving”, erkent de Fin, die verder aangeeft Ajax alleen voor ‘een supermooie club’ had willen inruilen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/01/16/moisander-verrast-ik-had-niet-verwacht-dat-ajax-denswil-zou-laten-gaan/