WK Oranje Voorspellingen: Nederland favoriet in kwartfinale tegen Costa Rica bij Bookmaker Unibet

Bron: www.nieuwslog.nl

Nederland won gister in de slotminuten van Mexico, en Costa Rica wist op penalties te winnen van Griekenland. Daardoor komen Nederland en Costa Rica elkaar op zaterdag 5 juli tegen in de kwartfinale van het WK voetbal. Maar wat zijn de voorspellingen? Maakt Nederland kans om deze wedstrijd te winnen?

Costa Rica werd verrassend eerste in de ‘poule des doods’, waar ook Uruguay, Italië en Engeland in zaten. Costa Rica scoorde 7 punten, omdat het won van Uruguay, Italië en gelijkspeelde tegen Engeland. In de achtste finale had het met Griekenland een relatief zwakke tegenstander, des ondanks had Costa Rica de grootste moeite om van de Grieken te winnen. Uiteindelijk moest het tot penalties komen waarbij Costa Rica ze er alle 5 inlegden, en Griekenland er 1 miste.Ondanks dat Costa Rica dus al van grote voetbalnaties wist te winnen is Nederland toch de overgrote favoriet om de wedstrijd te winnen. De weddenschap “Nederland gaat door naar de kwartfinale” heeft bij bookmaker Unibet een quote van 1.20, terwijl de weddenschap “Costa Rica gaat door naar de kwartfinales” een quote heeft van 4.50. Een overwinning van Costa Rica wordt dan eigenlijk ook door niemand verwacht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1238127-wk-oranje-voorspellingen-nederland-favoriet-kwartfinale-tegen-costa-rica-bij-bookmaker-unibet/

Gegevens

Onderwerpen: Penalty, Nederlands Elftal
Tags: Oranje