WK Oranje: Speelschema Nederland Elftal – tot aan de finale – met mogelijke tegenstanders (update)

Bron: www.nieuwslog.nl

Vooraf had niemand er rekening mee gehouden dat Oranje de groepsfase van het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zou overleven, en nu staat het Nederlands Elftal in de kwartfinales.

Als Nederland de kwartfinale tegen Costa Rica weet te winnen, dan speelt Oranje in ieder geval nog twee andere wedstrijden: de halve finale en de finale of troostfinale.

Costa Rica mag toch wel de grote verrassing van dit WK worden genoemd. Het leek vooraf de minste tegenstander in de ‘poule des doods’, maar het wist zich te plaatsen voor de achtste finales, ten koste van Engeland en Italië. In de achtste finales trof het Griekenland, de wedstrijd was niet mooi, maar uiteindelijk wist Costa Rica met 10 man op penalties de wedstrijd te winnen.Op dit moment is nog helemaal niet zeker welk land we in de kwartfinale tegen zouden komen, maar het zal gaan tussen Argentinië, België, VS, Zwitserland. Van deze landen is Argentinië –met sterspeler Lionel Messi– de grootste favoriet voor de WK titel, dus is het het meest waarschijnlijk dat Argentinië wel de halve finale zal halen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1238105-wk-oranje-speelschema-nederland-elftal-tot-aan-de-finale-met-mogelijke-tegenstanders-update/

Gegevens

Onderwerpen: FIFA, Nederlands Elftal
Tags: Oranje