WK Oranje: Video Samenvatting Nederland-Chili

Wil je ook nog na genieten van de 2-0 overwinning op Chili? Bekijk dan deze video clip met een samenvatting van de wedstrijd Nederland – Chili. De eerste helft van de wedstrijd was niet echt spectaculaire. De Chilenen maakt het Oranje knap lastig door er altijd kort op te zitten. Toen de tweede helft begon leek het alsof Nederland meer rust had gekregen.

Alle kansen van Nederland en Chili komen voor in deze Youtube clip, en uiteraard de schitterende goals van Fer en Depay.

Door de overwinning van Nederland op Chili heeft Nederland het maximale resultaat behaald: 9 punten uit 3 wedstrijden. Daarmee is Nederland uiteraard de nummer 1 in Groep B geworden. In de kwartfinales zal het daarom spelen tegen de nummer 2 in Groep A: Mexico.

Het bericht WK Oranje: Video Samenvatting Nederland-Chili verscheen eerst op Nieuwslog.nl.