Sheraldo Becker wil zich bewijzen in Indonesië

Bron: ajax1.nl

Naast de gevestigde namen is Sheraldo Becker één van de talenten die met Ajax mee is gereisd naar Indonesië. Op de officiële website van de club vertelt de buitenspeler wat hij tijdens deze trip hoopt te bereiken: “Ik wil in de ArenA spelen, dus hoop een vaste waarde te worden in de A-selectie.”

De 19-jarige Becker begon het seizoen in de A-junioren. Daar maakte hij 3 goals, maar toch zat hij niet echt lekker in zijn vel. Toch hadden de coaches bij Ajax vertrouwen in hem en schoven ze hem door naar Jong Ajax. Daar debuteerde hij in oktober vorig jaar, in februari maakte hij definitief de overstap naar de beloften.

Vanaf toen ging het beter, Becker speelde alle wedstrijden en maakte 1 goal en gaf 1 assist. Daarnaast was hij altijd dreigend met scherpe voorzetten en snelle passeerbewegingen. Het talent hoopt dan ook snel de volgende stap te kunnen maken, die naar de A-selectie: “Ik hoop me de komende wedstrijden te kunnen laten zien. Ik ga mijn best doen en wil eigenlijk een vaste plek veroveren in de A-selectie. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sheraldo-becker-wil-zich-bewijzen-in-indonesie/