Blackpool probeert contract Ince te verlengen

Bron: ajax1.nl

Grote talenten worden altijd uitvoerig besproken in de binnenlandse en buitenlandse media. Zo ook Thomas Ince, een 21-jarige vleugelspeler die momenteel nog uitkomt voor het Engelse Blackpool. De flankspeler beschikt over een afgelopend contract en daarom zitten meerdere topclubs al achter zijn handtekening aan. Ook Ajax staat ergens in de rij om het talent te strikken.

De werkgever van Ince blijft echter niet stilzitten. Zo vertelt de clubeigenaar op BBC Radio Lancashire dat zijn team Ince een nieuw contract heeft aangeboden. “Het is nu aan Tom en zijn vader. Of we houden hem tot het einde van het seizoen, of we verkopen hem. We hebben Tom een nieuw contract aangeboden, maar er is nog niets definitief. Het is een interessante situatie.”

Mocht Ince inderdaad een nieuw contract tekenen, dan zal Ajax hoogstwaarschijnlijk afhaken. De Amsterdammers beseffen dat ze genoeg kwaliteit in de eigen jeugd hebben rondlopen, maar Frank de Boer liet vandaag nog via de social media weten dat een speler die iets toevoegt altijd welkom is in de hoofdstad van Nederland.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blackpool-probeert-contract-ince-te-verlengen/

Gegevens