Wimbledon: Live halve finales online kijken

Bron: www.nieuwslog.nl

De online streams van Unibet TV zendt altijd veel tennis uit, en ook de halve finales van Wimbledon worden morgen live uitgezonden.

De eerste halve finales tussen Djokovic en Del Potro wordt om 14:05 afgewerkt, en Janowicz en Murray spelen om 15:35 tegen elkaar. Bij Unibet zijn beide Wimbledon wedstrijden live online te bekijken via de gratis stream.

In de eerste halve finale neemt Novak Djokovic het op tegen Juan Martín del Potro. In deze wedstrijd is Djokovic volgens de noteringen van Unibet de grote favoriet. De notering voor winst van Djokovic is 1 : 1.15 terwijl Del Potro genoteerd staat op 1 : 5.50. Dat dit niet altijd alles zegt blijkt wel uit het feit dat Del Potro zijn kwartfinale had gewonnen, terwijl Murray toen de grote favoriet was. Zal Del Potro voor een stunt kunnen gaan zorgen?

De tweede halve finale gaat tussen Jerzy Janowicz en Andy Murray. Bij deze wedstrijd is Murray de grote favoriet, met een notering van 1 : 1.16 terwijl een winst van Janowicz genoteerd staat op 1 : 5.25.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54614-wimbledon-live-halve-finales-online-kijken/

Gegevens

Onderwerpen: Live stream
Tags: Unibet