Babel: “Ajax is dé kans om mijn carrière nieuw leven in te blazen”

Bron: ajax1.nl

“En dat ga ik doen”

“Sommigen zullen mijn eenjarige contract bij Ajax na Liverpool en Hoffenheim als een degradatie zien, maar ik niet”, straalde Ryan Babel (25). “Ik zie het na een moeilijke periode als een stap vooruit, als dé kans om mijn carrière nieuw leven in te blazen. En dat ga ik doen.”

De Amsterdammer, die Ajax zes jaar geleden voor 17 miljoen euro verruilde voor Liverpool, beseft dat hij een niet-alledaagse maatregel nam door in samenwerking met zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht zijn contract bij Hoffenheim voor miljoenen euro’s af te kopen.

“Ik weet dat dit niet heel normaal is. Maar soms moet je een grote beslissing nemen om zaken te keren. Ik ben een realist, kijk altijd heel goed wat het beste voor me is. Als ik het andere, financieel veel aantrekkelijkere pad had bewandeld, had het veel langer geduurd voor ik weer aan de Europese top mocht ruiken. Door deze investering in mezelf sta ik weer op het podium om me te profileren. Als ik daarin slaag, help ik Ajax en snijdt het mes aan twee kanten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/babel-ajax-is-de-kans-om-mijn-carriere-nieuw-leven-in-te-blazen/

Gegevens