VVV geeft Ajax deadline voor transfer Gentenaar

Bron: ajax.bliep.nl

Dennis Gentenaar weet na vandaag waar hij de rest van het seizoen onder de lat staat. De doelman van VVV-Venlo is bij Ajax in beeld als reservedoelman, de Limburgse club heeft echter een deadline gesteld.

Donderdag heeft Ajax tot en met het middaguur. Als er op dat moment nog steeds geen akkoord is bereikt over de ervaren doelman, is een transfer van de baan. Gentenaar is in beeld bij Ajax na het vertrek van Maarten Stekelenburg, de Amsterdammers hebben NEC-goalie Jasper Cillessen echter als eerste keus.

“Na twaalf uur verkopen we Dennis niet meer”, zegt Mario Captein, directeur voetbalzaken van VVV, in gesprek met Dagblad de Limburger. “Hoe verder in augustus, des te lastiger het wordt voor ons om een vervanger aan te trekken. We hebben een vervanger op het oog, maar die optie vervalt ook voor het einde van deze week.”

Bij VVV rekent overigens niemand meer op een transfer van Gentenaar. Ajax is druk bezig met Cillessen, NEC vraagt voorlopig echter teveel voor de huidige koploper uit de Eredivisie. Kenneth Vermeer is sinds het vertrek van Stekelenburg naar AS Roma eerste doelman.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114339/VVV_geeft_Ajax_deadline_voor_transfer_Gentenaar.html