Janssen: ”Van Marwijk had wel mogen bellen”

Bron: ajax1.nl

Het Nederlands Elftal speelt aankomende woensdag een oefenwedstrijd tegen Engeland. Theo Janssen zal niet bij die wedstrijd aanwezig. De middenvelder werd namelijk niet opgeroepen door bondscoach Bert van Marwijk.

”Ik las het op internet ja. Wat kan ik er mee? Ik vind wel dat Van Marwijk even had mogen bellen ja. Wij als spelers moeten ook altijd bellen als we er niet bij zijn. De keuze voor Strootman begrijp ik niet helemaal. Ik zat er de laatste tijd altijd bij en heb het volgens mij naar behoren gedaan.” zegt Janssen na afloop van de wedstrijd De Graafschap – Ajax (1-4)

De middenvelder denkt niet dat zijn afmelding van vorig seizoen voor de wedstrijden tegen Brazilië en Uruguay de oorzaak is. ”Dat kan ik me niet voorstellen. We hebben daar uitgebreid over gesproken samen. Dat was wat mij betreft uitgesproken.”

”Of ik nu daar op de bank zit of thuis, dat maakt niet uit. Ik ben lekker een paar dagen thuis van de week. Ik vermaak me wel. Verder heb ik het idee dat de pers er een groter item van maakt dan ikzelf,” aldus Theo Janssen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/janssen-van-marwijk-wel-mogen-bellen/