‘Ajax in Zweden voor verdediger Milosevic’

Bron: ajax1.nl

Volgens het Zweedse Aftonbladet zou Ajax vergaande interesse hebben in de Zweedse verdediger Alexander Milosevic. Gisteravond zou er een ontmoeting zijn geweest tussen Ajax en de Zweedse club AIK.

De 19-jarige verdediger zou zeer hoog op het lijstje staan van Ajax. Gisteravond zou Ajax met de zaakwaarnemer van Milosevic in een restaurant hebben gesproken waar ook de vader van de verdediger bij aanwezig zou zijn.

Zaakwaarnemer Nenad Lukic kan het noch bevestigen noch ontkennen, maar hij kan wel zeggen dat er een enorme belangstelling voor zijn cliënt is, onder anderen van zeer grote clubs.

Milosevic zelf zegt dat hij niks weet van de bespreking. ”Ik heb helemaal niks gehoord. Ik weet echt van niks en denk gewoon aan AIK waar in nog steeds onder contract sta. Mijn zaakwaarnemer en mijn vader kennen mij goed en weten wat het beste voor mij is. Nenad Lukic ken ik al sinds ik nog bij de pupillen voetbalde en ze weten wat ik wil. Voorlopig focus ik mij op het hier en nu,” aldus de verdediger die 1.91 m is.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-zweden-voor-verdediger-alexander-milosevic/