RKC weigert met Ajax te praten over Boerrigter

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Hoewel Derk Boerrigter zelf dichtbij een persoonlijk akkoord is met Ajax, is een transfer naar de Amsterdamse club nog niet in kannen en kruiken. De linksbuiten zal de uitkomst van de onderhandelingen tussen RKC Waalwijk en Ajax moeten afwachten.

Naast de Amsterdammers heeft ook FC Utrecht officieel aangeklopt bij RKC, de huidige nummer twee van de Jupiler League. Boerrigter heeft echter nog niet gesproken met de club uit de Domstad. Volgens Voetbal International zal een transfer van de 24-jarige aanvaller sowieso op zich laten wachten.

Mohammed Allach, directeur voetbalzaken van RKC, laat weten vooralsnog niet in gesprek te gaan met Ajax. “Ik ben daarin heel duidelijk. We gaan pas na de lopende competitie en eventuele play-offs het gesprek met geïnteresseerde clubs aan. Eerder niet. Het kan zijn dat Boerrigter persoonlijk rond is met Ajax, maar daar weet ik niets van.”

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114002/RKC_weigert_met_Ajax_te_praten_over_Boerrigter.html