VI: 'Dost ondergaat medische keuring bij Ajax'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

SC Heerenveen-aanvaller Bas Dost ondergaat momenteel een medische keuring bij Ajax, voor het geval beide clubs maandagavond alsnog tot overeenstemming komen over een transfer van de 21-jarige spits.

Eerder op de avond had de arbitragecommissie van de KNVB bepaald dat de Friese club Dost niet naar Ajax hoeft te laten gaan. Dit tot grote woede van zaakwaarnemer Rob Jansen, die als belangenbehartiger van Dost bij de zaak aanwezig was.

'Deze uitspraak is schan-da-lig', foetert Jansen tegen Voetbal International. 'Op deze manier hoeft geen enkele speler ooit nog de gang naar de arbitragecommissie te maken. Dit besluit stond al vantevoren vast. De mensen in de commissie zitten er puur voor de rechtsbescherming van de KNVB.'

Volgens Jansen dreigt Dost slachtoffer te worden van 'deze mensen'. Jansen: 'De kans op een transfer schat ik nu in op één procent. Ajax biedt vier miljoen euro voor hem, terwijl Heerenveen vasthoudt aan een prijs van zes miljoen. Zelfs in een tank zit nog meer beweging. (tekst: VI.nl)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113768/VI___Dost_ondergaat_medische_keuring_bij_Ajax_.html

Gegevens

Onderwerpen: KNVB, Spits, Zaakwaarnemer, Transfers
Zaakwaarnemers: Rob Jansen