Mauro Rosales

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

De Vergeten Voetballer #1: Gabri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wij introduceren bij dezen een nieuwe rubriek: de vergeten voetballer! De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 1 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Gabriel Garcia de la Torre. In de Arena beter bekend als Gabri.

Uit het Oog: 'Het kwam er gewoon niet uit'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 29 Victor Sikora, de behendige buitenspeler die nooit zijn potentie kon waarmaken.

In de zomer van 2002 werd de in Deventer geboren Victor Sikora voor een slordige vier miljoen naar Ajax gehaald. De vleugelspits had bij Vitesse indruk gemaakt en had inmiddels een paar interlands achter zijn naam staan. Sikora was de enige, dure aankoop die zomer, waardoor iedereen meteen extra op hem lette.

[Exclusief] De ex-ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Een nieuwe week betekent nieuwe namen in de ranglijst van ex-Ajacieden. Deze week viel op dat ook verdedigers hun steentje bijdragen in de doelpuntenproductie met Xandro Schenk, Calvin MacIntosh en Ismo Vorstermans in de lijst. Ander opvallend feit is dat de grote namen het al enkele weken laten afweten. Zo staat Zlatan Ibrahimovic al weer even droog en maakt Edison Cavani tegenwoordig de doelpunten in Parijs.

Nieuws: Video: Endt over clubliefde met een lach en een traan

Bron: www.ajaxlife.nl

Clubliefde wordt in het hedendaagse foebele een steeds holler begrip. Gelukkig is David Endt er om uit te leggen wat clubliefde betekent. En dan in het bijzonder liefde voor Ajax. Als Endt spreekt, dan luisteren wij. We zwijgen. En hunkeren naar vroeger. Ajax was toen nog wel de beste. De geschiedenisles van Endt gaat dit keer over het shirt van Christian Chivu, de schoenen van Jari Litmanen en het emotionele afscheid van Mauro Rosales. De video is van Ajax TV.

FC Louis van Gaal

Bron: ajax1.nl

In het machtsspel dat achter de coulissen plaatsvindt, zullen we bijna vergeten dat Louis van Gaal over een halfjaar de absolute baas bij Ajax kan zijn. De Amsterdammer werd door Steven ten Have benoemd als algemeen directeur, een functie die hij al jarenlang ambieert. We werpen alvast een blik in de toekomst en om een beeld te vormen van de FC Louis van Gaal. Een voorproefje op het Ajax van de komende jaren, bekeken door een glazen bol. Dit is het scenario waarin Van Gaal de macht krijgt in Amsterdam.

L’Histoire se répète

Pages

Subscribe to Mauro Rosales