Dennis Rommedahl

Vergeten voetballer #14: Thimothée Atouba

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 14 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de voetballer die nooit de verwachtingen waar heeft kunnen maken in het shirt van Ajax: Thimothée Atouba.

Ajax in tweede ronde KNVB bekertoernooi op bezoek bij Kozakken Boys

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is tijdens de loting van de tweede ronde van de KNVB beker gekoppeld aan Kozakken Boys. De wedstrijd in Werkendam zal worden gespeeld op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 oktober. Kozakken Boys is voor Ajax geen onbekende club want in 2007 speelde Ajax onder toenmalig trainer Henk ten Cate ook voor de beker een wedstrijd in Werkendam die na verlenging ternauwernood met 1-2 werd gewonnen door een doelpunt van Dennis Rommedahl in de verlenging.

Complete loting

Tien jaar KNVB Beker: Ajax snakt naar succes

Bron: www.ajaxshowtime.com

Woensdagavond begint Ajax weer aan het toernooi om de KNVB Beker. De Amsterdammers zullen dit seizoen proberen om de 'Dennenappel' voor de negentiende keer te winnen. Geen makkelijke opgave, gezien het feit dat Ajax de laatste twee seizoenen snel werd uitgeschakeld. Ajax Showtime dook de geschiedenisboeken in en zette de laatste tien jaar op een rijtje. Een periode met vier finales en twee eindzeges. 

10 jaar KNVB Beker: Ajax snakt naar succes

Bron: www.ajaxshowtime.com

Woensdagavond begint Ajax weer aan het toernooi om de KNVB Beker. De Amsterdammers zullen dit seizoen proberen om de 'Dennenappel' voor de negentiende keer te winnen. Geen makkelijke opgave, gezien het feit dat Ajax de laatste twee seizoenen snel werd uitgeschakeld. Ajax Showtime dook de geschiedenisboeken in en zette de laatste tien jaar op een rijtje. Een periode met vier finales en twee eindzeges. 

Rommedahl niet als speler, maar fan op Ajax Open Dag

Bron: www.ajaxlife.nl

Rommedahl was best van waarde, vaak als invaller.Pro Shots

Dit is toch wel een klein hoogtepuntje, hoor! Dennis Rommedahl was ook aanwezig tijdens de Ajax Open Dag. Niet als speler van de selectie voor het nieuwe seizoen, maar als voetbalvader. Een zoontje van de Deen is Ajaxsupporter.

En dus nam Rommedahl opnieuw plaats in de spelersbus van Ajax. Daar zat hij zelf tussen 2007 en 2010 ook wel eens in. De buitenspeler was misschien niet de beste uit de historie van de club, maar toch zeker een nuttige kracht.

RKC en 126-voudig international na ‘constructieve gesprekken’ uit elkaar

Bron: www.voetbalzone.nl

Dennis Rommedahl keerde in de zomer van 2013 terug bij RKC Waalwijk, de club waarvoor hij ook in het seizoen 1997/98 al uitkwam. De tweede periode van de 126-voudig Deens international in het Mandemakers Stadion is echter uitgelopen op een teleurstelling; de 36-jarige aanvaller speelde in anderhalf jaar geen enkele competitiewedstrijd en per 1 februari gaan Rommedahl en RKC uit

126-voudig international geeft niet op en gaat door bij RKC Waalwijk

Bron: www.voetbalzone.nl

Het leek er even op dat Dennis Rommedahl zijn laatste wedstrijd als profvoetballer al gespeeld had, maar de Deense aanvaller geeft niet op; hoewel de routinier al meer dan een jaar geblesseerd moet toekijken, heeft Rommedahl laten weten dat hij voorlopig actief blijft bij RKC Waalwijk.De 36-jarige vleugelspeler heeft tegenover de clubleiding verkondigd dat hij de handdoek niet in de

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 34

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste spelers. In de aanloop naar de 34ste speelronde van het seizoen 2013/14 ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagTom Beugelsdijk (geschorst), Kevin Jansen (knie), Gino Coutinho (enkel) en Roland Alberg (lies).

AjaxLasse Schöne (niet wedstrijdfit), Lerin Duarte (nek), Viktor Fischer (bovenbeen) en Niklas Moisander (knie).

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 33

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste spelers. In de aanloop naar de 33ste speelronde van het seizoen 2013/14 ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagKevin Jansen (knie). Onzeker: Gino Coutinho (enkel).

AjaxSiem de Jong (hamstring), Viktor Fischer (bovenbeen), Niklas Moisander (knie).

AZFernando Lewis (knie), Dirk Marcellis (knie) en Yves De Winter (niet wedstrijdfit).

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 32

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste spelers. In de aanloop naar de 32ste speelronde van het seizoen 2013/14 ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagGianni Zuiverloon (hamstring) en Kevin Jansen (knie).

AjaxDaley Blind, (geschorst, foto), Ricardo van Rhijn (geschorst), Siem de Jong (hamstring), Viktor Fischer (bovenbeen). Onzeker: Niklas Moisander (knie) en Thulani Serero (lies).

Pages

Subscribe to Dennis Rommedahl