Abubakari Yakubu

Lees Ajax Life 8 en win gesigneerd shirt Frenkie de Jong!

Bron: www.ajaxlife.nl

Wil jij het shirt van Frenkie de Jong? Doe dan mee! © Ajax Life

In iedere editie van Ajax Life kun je een shirt met handtekening winnen. Hoe? Goed lezen, antwoorden onthouden en meedoen! Dit keer gaat het om het thuisshirt van Frenkie de Jong.

De twintigjarige middenvelder staat op de drempel van een basisplaats, maar moet vooralsnog genoegen nemen met invalbeurten. Gaat hij bijtekenen bij Ajax of niet, dat is misschien wel de belangrijkste vraag op dit moment. Het antwoord komt vanzelf.

Ajax lijdt puntenverlies door van FC Utrecht te verliezen (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer vond het toch nodig om de basis te wijzigen ondanks de reeks overwinningen die Ajax haalde. Siem de Jong en Kasper Dolberg mochten starten maar de veranderingen pakten niet goed uit. Siem kon het de verdedigers van Utrecht niet moeilijk maken en Kasper kon ook geen potten breken. Het spel van Ajax was erg slecht en FC Utrecht was binnen een minuut al vlakbij de openingstreffer maar in de zesde minuut lieten de scheidsrechter en zijn assistent de buitenspel staande Kerk doorspelen zodat hij Labyad in stelling kon brengen en hij de 0-1 binnen werkte.

Van der Meyde schrok van Yakubu-nieuws:”gozer met goed hart”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Andy van der Meyde is geschrokken van het nieuws over het overlijden van Abubakari Yakubu. De twee speelde tussen 2000 en 2003 samen bij Ajax.

Tegenover FOX Sports reageert de oud-aanvaller: “”Ik las het vandaag ineens en dat kwam hard aan bij mij. Ik heb toch wel een aantal jaar met hem samengespeeld. Hij was altijd een bikkel, daar stond hij bekend om. Echt een gozer met een goed hart.”

Pages

Subscribe to Abubakari Yakubu