November 2019

Dit zijn alle EK-groepen

Bron: www.ad.nl

In de Roemeense hoofdstad Boekarest heeft de loting plaatsgevonden voor het EK voetbal van volgend jaar, dat verspreid over heel Europa wordt gespeeld. Een deel van de groepsindeling stond al voor de loting vast en pas na de play-offs van de Nations League, in maart, kan het volledige speelschema worden ingevuld.

Koeman: Liever Oostenrijk dan Portugal natuurlijk

Bron: www.ad.nl

Ronald Koeman is in zijn nopjes met Oostenrijk als derde opponent bij het EK na het al bekende Oekraïne. ,,Pot 3 was natuurlijk best zwaar met bijvoorbeeld Portugal. Dan mag je niet klagen met Oostenrijk, denk ik. Ook als je naar andere groepen kijkt. De groep met Engeland en die met Frankrijk, Duitsland en Portugal. Gelukkig hebben we Portugal er niet bij gekregen.”

Oranje sowieso tegen Oekraïne en Oostenrijk op EK 2020

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Nederlands elftal neemt het tijdens het EK 2020 sowieso op tegen Oekraïne en Oostenrijk. Eerstgenoemde tegenstander was al langer duidelijk, maar nu is ook Oostenrijk toegevoegd aan Groep C, zo bleek tijdens de loting in Boekarest.

Oranje moet nu alleen nog wachten op de vierde en laatste tegenstander voor de groepsfase. Roemenië, Georgië, Kosovo, Noord-Macedonië en Wit-Rusland kunnen die laatste opponent zijn. Wie de tegenstander wordt, wordt pas duidelijk na de play-offs in maart 2020. 

Ajax O19 knokt zich terug, O16 en O17 winnen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag met 3-3 gelijkgespeeld op bezoek bij de leeftijdsgenoten van AZ. Verder wist Ajax O17 met 2-1 te winnen van FC Twente en won Ajax O16 met 1-3 op bezoek bij FC Volendam.

FT | FC Volendam O16 - Ajax O16 (1-3)

Op bezoek bij FC Volendam O16 heeft Ajax O16 met 1-3 weten te winnen. De Amsterdammers gingen in de rust comfortabel (0-2) aan de leiding, maar de Volendammers maakten het duel na rust nog behoorlijk spannend.

Pages