October 2016

Forse afstraffing voor Jong Ajax door VVV: 0-4

Jong Ajax heeft maandagavond op De Toekomst een forse afstraffing gekregen door VVV. De Venlonaren wonnen met maar liefst 0-4. VVV gaf Jong Ajax geen moment de gelegenheid om aan voetballen toe te komen en was zelf aanvallend zeer effectief.

Jong Ajax staat nu negende op de ranglijst, al is het slechts vijf punten verwijderd van de koppositie.

Jong Ajax-VVV Venlo0-1 Leemans (10′)0-2 Opoku (15′)0-3 Sleegers (42′)0-4 Opoku (85′)

Jong Ajax kansloos tegen VVV

Jong Ajax heeft maandagavond met 0-4 verloren van VVV. De gasten uit Venlo waren de dikverdiende winnaar na 90 minuten voetballen op Sportpark De Toekomst.

Jong Ajax keek al binnen een kwartier tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor de rust werd het zelfs 0-3, na dat doelman Leeuwenburgh flink in de fout ging. Jong Ajax creëerde in de eerste helft geen enkele uitgespeelde kans en wist zelfs niet één keer op vijandelijk doel te schieten.