October 2016

El Ghazi voor minimaal een maand teruggezet naar Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De directie van Ajax heeft maandagochtend een gesprek gevoerd met Anwar El Ghazi. De aanvaller werd afgelopen vrijdag van de training weggestuurd en vervolgens uit de A-selectie gezet. Maandagmiddag is in onderling overleg besloten dat hij gedurende de maand november onderdeel uitmaakt van de selectie van Jong Ajax. Nadien wordt beoordeeld of hij weer aan de A-selectie wordt toegevoegd.

Likes(13)Dislikes(10)

Forse afstraffing voor Jong Ajax door VVV: 0-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond op De Toekomst een forse afstraffing gekregen door VVV. De Venlonaren wonnen met maar liefst 0-4. VVV gaf Jong Ajax geen moment de gelegenheid om aan voetballen toe te komen en was zelf aanvallend zeer effectief.

Jong Ajax staat nu negende op de ranglijst, al is het slechts vijf punten verwijderd van de koppositie.

Jong Ajax-VVV Venlo0-1 Leemans (10′)0-2 Opoku (15′)0-3 Sleegers (42′)0-4 Opoku (85′)

Jong Ajax kansloos tegen VVV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft maandagavond met 0-4 verloren van VVV. De gasten uit Venlo waren de dikverdiende winnaar na 90 minuten voetballen op Sportpark De Toekomst.

Jong Ajax keek al binnen een kwartier tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor de rust werd het zelfs 0-3, na dat doelman Leeuwenburgh flink in de fout ging. Jong Ajax creëerde in de eerste helft geen enkele uitgespeelde kans en wist zelfs niet één keer op vijandelijk doel te schieten.

Pages