February 2016

Ajax stuurt mail naar ‘thuisblijvers’ tijdens Ajax – AZ

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft maandag diverse mailtjes verstuurd naar seizoenkaarthouders die afgelopen zondag niet aanwezig waren bij de competitiewedstrijd tussen Ajax en AZ. Het duel was op papier uitverkocht maar toch waren er een paar duizend lege stoeltjes te zien in de Arena. ‘We hebben je gisteren gemist bij Ajax – AZ en willen weten waarom je er niet was en of wij hier iets aan kunnen doen’, was de boodschap die veel supporters in hun mailbox kregen maandag. Tevens is er een enquete toegevoegd waarin men kan aangeven waarom men niet aanwezig was.

Jong Ajax wint met 4-1 van FC Dordrecht

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond op sportpark de Toekomst met 4-1 gewonnen van FC Dordrecht. De bezoekers begonnen brutaal aan de wedstrijd maar kregen voor rust maar liefst vier doelpunten om de oren. Viktor Fischer, Robert Muric, Richairo Zivkovic en Donny van de Beek waren daar verantwoordelijk voor. Vlak na rust scoorde Dordrecht tegen maar dat mocht de pret niet drukken voor de Ajacieden die de wedstrijd professioneel uitspeelden. Enig smetje van de avond was dat Robert Muric na een uur naar de kant moest met griepverschijnselen. 

Niet zo Jong Ajax maakt gehakt van FC Dordrecht

Bron: www.ajaxlife.nl

Scoren op maandagavond is bij Fischer geen reden voor groot feest. © Pro Shots

Jong Ajax heeft maandag met speels gemak drie punten aan zijn totaal toegevoegd. Alleen al voor rust trof de ploeg vier keer doel en uiteindelijk stond er tegen FC Dordrecht 4-1 op het scorebord. Robert Muric stelde zich met enkele fraaie acties kandidaat voor een basisplaats bij het eerste elftal.

Ervaren Jong Ajax ruim langs FC Dordrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond een ruime overwinning geboekt op FC Dordrecht. De Amsterdamse ploeg begon met ervaren krachten zoals Diederik Boer, Thulani Serero en Viktor Fischer in de basis. Het duel eindigde in 4-1.

Jong Ajax was in eigen huis vanaf het eerste moment de baas. Viktor Fischer opende de score in de twintigste minuut na een prachtige assist van Donny van de Beek. De Deense aanvaller werd weggestuurd op links en faalde niet in de doelmond. Niet veel later stond het al 2-0, toen Robert Muric een fraaie individuele actie bekroonde met een raak schot.

Pages