November 2015

Fischer is niet van plan zijn doelpunten op te sparen

Bron: www.ajaxlife.nl

Fischer krijgt kansen. Nu nog kansen benutten. © Pro Shots

Viktor Fischer vindt het niet zo leuk als er stomme vragen worden gesteld. Maar na PEC Zwolle - Ajax (0-2) kon het toch echt niet anders. De naam van Fischer ontbrak op het scorebord. En daar had alleen hij schuld aan. En niemand anders.

Op een andere dag had Fischer de wedstrijdbal in zijn tas gestopt en glunderend voor de camera's gestaan. Maar het liep anders. Tot drie keer toe slaagde hij er niet in te scoren. Hij liet niet de minste kansen liggen en ging na die missers eigenlijk steeds slechter spelen.

Cruijff vindt dat Jonk meer krediet hoort te krijgen

Bron: www.ajaxlife.nl

Het doet Cruijff goed om nieuwelingen in het eerste te zien. © Pro Shots

De laatste column van Johan Cruijff is er eentje uit de categorie 'van dik hout zaagt men planken'. We lezen het woord lafaard, er wordt aan goede bedoelingen getwijfeld en de nummer veertien heeft het gevoel dat hij wordt gepiepeld. Cruijff prijst ook Wim Jonk nog maar eens.

Jonk kan op een goed woordje rekenen omdat de baas van De Toekomst volgens Cruijff goed zijn best heeft gedaan om van Ajax weer een gezonde club te maken. De eer is overigens niet alleen voor Jonk, ook Frank de Boer krijgt een compliment.

Pages