January 2014

Ajax ontbindt contract Lazic en Vermeij

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax heeft de contracten van Boban Lazic en Vincent Vermeij ontbonden. Beide spelers kwamen in de eerste seizoenshelft uit voor het beloftenelftal van de Amsterdammers.

Het contract van Lazic liep tot de zomer van 2015. Hij speelde dit seizoen tien keer voor Jong Ajax en wist daarin één keer tot scoren te komen. Een stageperiode bij Stade Rennes leverde vorige week niets op. De in Woerden geboren Lazic speelde sinds 2004 in de jeugdopleiding.

[Update] Lazic naar Olympiakos

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het contract van de twintigjarige buitenspeler liep nog door tot medio 2015. Hij mag nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Update 22:39uLazic heeft Ajax Showtime laten weten dat hij bij Olympiakos Pireaus aan de slag gaat. Hij tekent voor een halfjaar bij de Griekse topclub, met een optie voor nog twee jaar. Bij Olympiakos zal hij bij het eerste elftal aansluiten.

Puntendeling concurrenten speelt Ajax in de kaart

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ronald Koeman kan zo onderhand de kampioenaspiraties weer opbergen. De oefenmeester speelde vanavond 1-1 gelijk tegen Vitesse.

Ajax’ eeuwige rivaal staat daardoor 6 punten achter met een wedstrijd meer gespeeld. Ook Vitesse bewees zichzelf een slechte dienst, het kon in puntenaantal Ajax inhalen maar liet dat na. Graziano Pelle bracht Feyenoord in de eerste helft op voorsprong maar Guram Kashia wiste die voorsprong in de tweede helft weer uit.

Pages