December 2011

Bulykin: “Ik zal nog goed van pas komen”

Bron: ajax1.nl

Sinds afgelopen zomer maakt Dmitry Bulykin (32) deel uit van de selectie van Ajax. De Russische spits werd gehaald als pinchhitter, maar hij is er na zijn eerste halfjaar van overtuigd dat zijn rol groter kan worden. Bulykin tegen Ajax.nl over Everton, Wayne Rooney, volleybal, zwemmen, ADO en Ajax.

In de kantine van sportpark de Toekomst spreekt de spits van Ajax honderduit.

Het is geen keuze, maar een gevoel

Bron: ajax1.nl

Als klein kind zijnde luisterde ik rond deze tijd van het jaar samen met mijn broers naar verschillende kerstverhalen, draaiden wij diverse kerstplaten (nee geen cd’s) helemaal grijs terwijl wij genoten van de kerstmaaltijd, kerstlunch en/of kerstdiner. Het waren al met al vrij vredige dagen en wanneer de gewenste cadeaus ook nog door de Kerstman & Kerstvrouw geleverd werden kon ons geluk niet op.

Maandag weer gesprek Ling en Ten Have

Bron: ajax1.nl

Komende maandag, 2 januari 2012, zullen Tscheu la Ling en Steven ten Have weer om te tafel gaan, dit meldt het Algemeen Dagblad. De ex-speler van de Amsterdammers spande een rechtszaak aan tegen de voorzitter van de RvC. Ten Have zou Ling beticht hebben van omkooppraktijken. Hij blijft dat echter ontkennen.

‘Janmaat mogelijke opvolger Van der Wiel’

Bron: ajax1.nl

Daryl Janmaat is een serieuze optie voor Ajax als opvolger van Gregory van der Wiel. Dit meldt onder andere Goal.com. Janmaat steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag weer iets anders wil. Afgelopen maand gaf hij aan dat hij Feyenoord nog altijd een mooie club vindt. Ook de Rotterdammers zouden in de race zijn voor de rechtsachter van SC Heerenveen.

Pages