Formule 1 India: Zou Sebastian Vettel kunnen verliezen?

Bron: www.nieuwslog.nl

Sebastian Vettel is dit Formule 1 seizoen oppermachtig, en heeft al 9 Grand Prix overwinningen op zijn naam staan. Ook tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van India heeft Vettel de snelste tijd neergezet, je kan je daarom afvragen of Vettel überhaupt zou kunnen verliezen.

Notering van online Formule 1 weddenschappen

Als we kijken naar de noteringen van bookmaker Unibet lijkt het er inderdaad op dat Vettel de race gaat winnen. Vettel staat genoteerd op 1.40, terwijl teamgenoot Marc Webber de tweede kanshebber is met een notering van 2.90. De kans dat een andere coureur er met de overwinning vandoor gaat lijkt nihil: Nico Rosberg staat genoteerd op 22.00 en Hamilton op 25.00.

Een notering geeft aan hoe vaak je je inzet terug krijgt als je de weddenschap wint. Stel je zet 10 euro in op Vettel, dan win je dus 14 euro als Vettel ook daadwerkelijk wint. En een weddenschap van 10 euro op Rosberg zou je dan dus 220 euro kunnen opleveren, zo’n hoge notering voor de coureur die zich als tweede heeft gekwalificeerd is dit seizoen nog niet voorgekomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235002-formule-1-india-zou-sebastian-vettel-kunnen-verliezen/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen
Tags: Unibet