Verweij: ‘Ajax denkt aan El Ghazi of Kluivert mocht Ziyech onhaalbaar zijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Hakim Ziyech vrijwel onhaalbaar lijkt bij een vertrek van Antony hebben Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra hun vizier gericht op een aantal alternatieven. Hierbij zijn de namen van Anwar El Ghazi en Justin Kluivert gevallen, zo weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

‘Dan hoor je de namen van Justin Kluivert en Anwar El Ghazi rondzingen in Amsterdam. Maar dat is natuurlijk iets anders dan Ziyech. Dat zal Ajax ook wel sterken in de overtuiging dat Antony moet blijven. In Schreuders speelwijze wil hij spelers op de flanken die snelheid en diepte hebben. El Ghazi en Kluivert hebben dat en bijvoorbeeld Steven Berghuis een stuk minder. Bij Ajax zien ze Ziyech nog steeds als het beste alternatief maar als hij niet komt gaan ze voor snelheid en diepte omdat dat in de speelstijl van Alfred Schreuder past’. El Ghazi komt momenteel uit voor Aston Villa maar komt daar weinig aan spelen toe. Kluivert staat nog onder contract bij AS Roma maar komt sinds medio 2021 op huurbasis uit voor OGC Nice. El Ghazi wordt ook door PSV overwogen, waar Noni Madueke er voorlopig uitligt door blessureleed.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/08/27/verweij-ajax-denkt-aan-el-ghazi-of-kluivert-mocht-ziyech-onhaalbaar-zijn/