DWDD donderdag volledig in het teken van Nouri

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Wereld Draait Door staat donderdagavond (19.00 uur) volledig in het teken van Abdelhak Nouri. Vrijdag verschijnt het boek 'Abdelhak Nouri, een onvervulde droom', van auteur Khalid Kasem. Kasem is bovendien vertrouwenspersoon van de familie Nouri.

'Reden voor ons om de hele uitzending te wijden aan de positieve, verbindende voetballer', schrijft De Wereld Draait Door. Aan tafel zitten Nouri's vader Mohammed en zijn twee broers Mo en Abderrahim. Verder zijn ook zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn te gast. Ook Kasem is uiteraard aanwezig.

Lied voor Appie

De Wereld Draait Door laat ook weten dat er donderdagavond een speciaal lied voor Appie te horen zal zijn. Ali B, die zijn jongste zoon zelfs de naam 'Nouri' gaf, heeft samen met Douwe Bob een lied geschreven voor Nouri. De uitzending van De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur en wordt uitgezonden op NPO1.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130339/dwdd-donderdag-volledig-in-het-teken-van-nouri

Gegevens