Vandaag duidelijkheid over mogelijke transfer Veltman naar West Ham

Bron: ajaxfanzone.nl

Een transfer van Joël Veltman naar West Ham United is nog altijd niet van de baan, zo meldt het Algemeen Dagblad deze donderdagochtend. De Engelse club heeft echter niet lang de tijd meer, aangezien de transfermarkt in Engeland vandaag (donderdag) om 18.00 uur sluit. De Premier League begint namelijk vrijdag en een jaar geleden hebben de clubs uit de Engelse competitie al besloten dat de clubs geen transfers meer kunnen doen, zodra de competitie begonnen is.

Veltman gaf al eerder aan een stap naar het buitenland wel te zien zitten. Afgelopen zaterdag, na het duel tegen Vitesse, liet de ervaren verdediger nog weten dat er gesprekken gaande zijn met Ajax, al wilde hij toen niet ingaan op de inhoud daarvan. Wel is duidelijk dat er interesse is voor Veltman, terwijl trainer Erik ten Hag hem het liefst nog een seizoen wil behouden.

Veltman is momenteel basisspeler bij Ajax. Ten Hag geeft hem vertrouwen op de rechtsback positie. Mazraoui, afgelopen seizoen eigenlijk de vaste man op die plek, wordt door Ten Hag dit seizoen tot dusverre ingezet op het middenveld.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/08/vandaag-duidelijkheid-over-mogelijke-transfer-veltman-naar-west-ham/

Gegevens