Benfica neemt geen genoegen met punt: ‘Wij hebben onze eigen plannen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Veel binnenlandse en buitenlandse pers zien Ajax als favoriet in het Champions League-duel met Benfica. Toch zegt trainer van de Portugese topclub Rui Vitória niet voor een puntje naar Amsterdam te komen.

“We gaan de wedstrijd niet in om een puntje te pakken. Je kunt ervoor kiezen om te spelen om niet te verliezen, maar zo’n speelwijze zou een belediging naar mijn spelers zijn. We moeten op zoek naar de overwinning”, citeert NU.nl Vitória tijdens de persconferentie.

“Het belang van aanvallend spel weegt zwaarder dan de nadelen die eraan kleven. We beseffen we dat we een ploeg treffen die heel makkelijk en aanvallend speelt, volgens de cultuur van het Nederlandse voetbal, maar we weten hoe we Ajax moeten bestrijden”, vervolgt de oefenmeester. “We moeten voorzichtig zijn, maar ook onze persoonlijkheid, ambitie en verantwoordelijkheid tonen. Dat is essentieel. Details zoals sluwheid en inzicht zullen het verschil maken.”

“We zijn ons ervan bewust dat Ajax veel aanvallende opties heeft, maar wij hebben ook onze eigen plannen”, aldus Vitória in De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/benfica-geen-genoegen-met-punt/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: Benfica, AFC Ajax