Ajax O17 hard onderuit in bekerfinale

Ajax O17 heeft een lang en zwaar seizoen teleurstellend afgesloten. In de bekerfinale ging de ploeg van trainer Dave Vos hard onderuit tegen NEC/FC Oss O17.

In Nijmegen hadden de Ajacieden weinig in te brengen. NEC stond verdedigend erg goed en Ajax had daar te weinig op in te brengen. In de eerste helft resulteerden twee individuele foutjes binnen twee minuten tot een 2-0-achterstand. Vlak voor rust bracht de Nijmeegse goalie knap redding op een geweldig schot van Ryan Gravenberch. Na rust was Ajax op zoek naar openingen, maar deze werden eigenlijk amper gevonden. In de tegenstoot was NEC telkens levensgevaarlijk. Na ruim een uur spelen leidde dit tot de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Zo’n tien minuten later werd het ook nog 4-0 voor de thuisploeg.