“Laat het tot u doordringen: PSV is al landskampioen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zondag liet Ajax punten liggen tegen Fc Twente (3-3). Koploper PSV wist later op de dag wel te winnen tegen Sparta (1-0) waardoor de Eindhovenaren op 10 punten kwamen te staan. Komende zondag staan de ploegen tegenover elkaar in Amsterdam. Volgens Hugo Borst kan PSV de titel, ongeacht de uitslag, echter niet meer ontgaan.

“Het maakt allemaal geen reet uit,” schrijft Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Wat moet het relaxed zijn om supporter van PSV te zijn. Wat er komende zondag ook gebeurt, PSV kan niet verliezen.” Borst denkt dat alle scenario’s, variërend van een 0-5 voor PSV tot een 5-0 voor Ajax, er niet meer toe doen. “10-0 voor Ajax zou killing zijn. Maar dat wordt het niet.”

“Laat het tot u doordringen: PSV is al landskampioen”, vervolgt de analist. Hij benadrukt dat de cijfers van PSV dit seizoen indrukwekkend zijn en alleen Manchester City het beter doet. “Ik hoop dat PSV in mei Angeliño overneemt, gewoon omdat ik vind dat de supporters van PSV recht hebben op iemand met een fenomenaal linkerbeen en zes geestverruimende hakballen per seizoen. Ik gun PSV een vleugje Manchester City.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/laat-tot-doordringen-psv-is-al-landskampioen/