Dijks is ‘very excited, fantastic club, great people’

Bron: www.ajaxlife.nl

Mitchell Dijks heeft gisteren op het Colney Training Centre van Norwich City al z’n eerste arbeid verricht. Hij is blij, zoals het hoort als je bij een nieuwe club komt.

Dijks wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Canaries, met een optie tot koop. In het introductiefilmpje van Norwich TV vertelt hij: “Mijn teamgenoten zijn goed, ik voelde me enorm welkom op de eerste training.”

Zoals we hem kennen, is Dijks positief over z’n nieuwe club, de trainer, de supporters. Op Instagram zag de linksback zelf dat Norwichfans op transferdeadlineday hoopten dat hij zou gaan tekenen.

In de reacties, ondermeer onder de video op YouTube, heten de supporters hem inderdaad welkom. Het enige voorbehoud dat sommigen maken, is de vraag waarom Dijks niet meteen een contract tekende en eerst verhuurd wilde worden.

Eén fan reageert dat hij na een aantal wedstrijden met dit team wel wil gaan voor een contract als Canary. Eén andere reactie is dat Dijks meteen klaar is, als hij straks ziet wat er gebeurt ("a shower of shit") wanneer Norwich punten verliest, uit bij Cardiff en Wigan.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21162