Één club, één stad, één vak!

Bron: f-side.nl

We zijn halverwege augustus en Ajax heeft - na vijf officiële wedstrijden dit seizoen - zowel Europees als nationaal nog niet de gewenste vorm gevonden. De selectie, met een aantal nieuwe gezichten, heeft tijd nodig om uiteindelijk een geoliede machine te worden en zo het juiste resultaat te bereiken.

Op de tribune hebben we te maken met een soortgelijke situatie. Nieuwe gezichten die samen met de oude koppen een vak moeten gaan bevolken. Na de (gedwongen) verhuizing van VAK410 naar Zuid1 vroegen velen zich af hoe de “fusie” uit zou pakken. We kunnen hier een hele analyse op los laten, maar eigenlijk is het gewoon simpel. We willen als één front achter onze club staan en daar hoort dus ook één geluid bij. De nieuwe situatie is voor iedereen wennen, maar als we kijken naar de sfeer tijdens de wedstrijden tegen PAOK en Rostov dan is dit duidelijk de richting die we op willen.

Let wel, de beleving op vak 127 is nu anders dan afgelopen seizoenen. Ieder mag daar z’n mening over hebben, maar als dit je niet aanstaat dan is er altijd plek voor je op naastgelegen vakken. We moeten het samen doen en tegenwerken wordt daarom niet geduld.

……

Lees het volledige artikel op http://f-side.nl/een-club-een-stad-een-vak/

Gegevens

Onderwerpen: F-side, Selectie, Vak 410
Tags: F-SIDE, Nieuws
Clubs: AFC Ajax