TV-tip: eerste oefenduel onder Bosz live op Fox Sports

Bron: www.ajaxlife.nl

De omgeving van het oefenduel is hetzelfde en dus net zo mooi. © Pro Shots

Al die trainingen en goede verhalen zijn leuk. Maar we willen langzaam wel eens weten hoe Ajax er echt voorstaat. We krijgen zaterdag een eerste indicatie, als de Ajacieden tegenover FC Liefering komen te staan. De eerste oefenwedstrijd onder leiding van Peter Bosz wordt live uitgezonden.

Als je Fox Sports hebt, dan zit je zaterdag goed en kun je de verrichtingen van de Ajacieden live volgen. De aftrap is om 16.00 uur in het Lindenstadion en alle spelers krijgen speeltijd, dus als je specifiek voor een favoriet inschakelt, loont het de moeite.

De wedstrijd is te volgen via de old school televisie, maar als je een tablet, laptop of telefoon tot je beschikking hebt, kun je net zo goed een streampje aanzetten om op de hoogte te blijven van Liefering versus Ajax.

Liefering is een zusterclub van Red Bull Salzburg – je weet wel, de club die Ajax van het veld blies in de Europa League – en komt uit op het tweede niveau van Oostenrijk. Hopelijk is het basisidee van de vijfsecondenregel goed genoeg ingeslepen om een leuke partij neer te zetten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19999