Maxwell: ‘Zinnetje ‘voor altijd Ajacied’ hoor ik vaak ook bij Van der Wiel en Ibrahimovic’

Bron: ajaxfanzone.nl

Maxwell is alweer bijna negen jaar weg bij Ajax, maar de Braziliaan blijft speciale gevoelens houden voor Ajax. “Het gevoel bij Ajax is anders dan de clubs waar ik nadien heb gevoetbald. Het blijft de club waar het voor mij als profvoetballer écht begonnen is”, aldus de tienvoudig Braziliaans international in gesprek met Voetbal International. Maxwell zegt inmiddels veel van zijn Nederlands vergeten te zijn, maar gebruikt net als ploeggenoot van Van der Wiel en Ibrahimovic nog wel geregeld één zin. “Voor altijd Ajacied is een van de zinnetjes die ik vandaag de dag nog vaak in de kleedkamer hoor, hahaha.”

Hij ziet in het huidige Ajax spelers rondlopen die veel potentie hebben om een groot speler te worden. Met name Thulani Serero en Anwar El Ghazi springen er wat hem betreft uit. “Serero had in die wedstrijd tegen ons veel power”, vond hij. “En El Ghazi is een typische vleugelspits die in de filosofie van de club past.”

Bron: Voetbal International

Likes(0)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/19/maxwell-zinnetje-voor-altijd-ajacied-hoor-ik-vaak-ook-bij-van-der-wiel-en-ibrahimovic/