Beursgang van King (Candy Crush) verloopt niet geheel vlekkeloos

Bron: www.nieuwslog.nl

Vandaag (woensdag) ging King, een gamesdeveloper bekend van onder andere het populaire Candy Crush Saga, de beurs op. De stap van de spelletjesmaker om de beurs op te gaan was enigszins een verassing na een dramatisch avontuur van Zynga, een vergelijkbaar bedrijf. De eerste dag op Wall Street verliep dan ook niet als gepland.

Gisteren werd de waarde van King geschat op ongeveer 7,1 miljard Amerikaanse dollar. Het bedrijf stelt in totaal 15,5 miljoen aandelen beschikbaar. Na het openen van de beurs bedroeg de waarde van aandelen King 22,50 Amerikaanse dollar per aandeel.

Na het openen van de beurzen schoot het aandeel echter meteen omlaag naar een bedrag van 20,50 Amerikaanse dollar. Dit blijkt echter niet het dieptepunt te zijn. Het aandeel blijft voorlopig zakken en staat inmiddels op 15,87% verlies. Via de speciale pagina hier op Nieuwslog.nl kan je live de beurskoers van King bijhouden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235773-beursgang-van-king-candy-crush-verloopt-niet-geheel-vlekkeloos/

Gegevens

Tags: Aandelen