Poker Free Roll: Win gratis een reis naar de Unibet Open Cannes

Bron: www.nieuwslog.nl

Van 19 tot en met 22 september organiseert Unibet het Unibet Open pokertoernooi in Cannes. Vanavond om 20:00 kan je bij Unibet gratis een free roll spelen, waarbij de hoofdprijs een Unibet Open pakket ter waarde van €2,500 is. Dit Unibet Open pakket bevat je vlucht, verblijf en buy-in. De buy-in alleen al kost normaal gesproken €1,650.

Deze free roll is speciaal bedoelt voor Nederlanders, en om het nog leuker te maken heeft Unibet de voetbal analytics annex pokerspeler Hugo Borst uitgenodigd om mee te spelen. Ze hebben een speciale bounty gezet op Hugo Borst: wie Hugo Borst uit het toernooi weet te spelen wint een satelitte ticket ter waarde van €60.

Er is niet alleen een prijs voor de winnaars, maar de voor de hele top 9 zijn er prijzen. Nummer 2 tot en met 5 krijgen een satelitte ticket ter waarde van €275, en de nummer 6 tot en met 9 krijgen een satelitte ticket ter waarde van €60.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54695-poker-free-roll-win-gratis-een-reis-naar-de-unibet-open-cannes/

Gegevens

Tags: Unibet