Fischer is reserverol bij Denemarken zat

Bron: ajax1.nl

Viktor Fischer lijkt bij Ajax een vaste pion in het basiselftal van Frank de Boer. Bij zijn land Denemarken is dat wel anders, daar moet Fischer zich schikken achter ex-Ajacied Michael Krohn-Dehli in de pikorde.

De 19-jarige jongeling is zijn reserverol beu en doet zijn beklag tegenover het Deense BT. “Dit is mijn leven, mijn beroep. Als ik niet speel, is het een verspilling van de tijd. Niet een verspilling van mijn leven, maar ik heb niet gespeeld en dat is voor mijn ontwikkeling niet goed. Ik blijf het echter accepteren, omdat ik nog zo jong ben,” klinkt de voorhoedespeler enigszins gepikeerd.

“Ik ben altijd teleurgesteld als ik niet speel. Oké, teleurgesteld is het verkeerde woord, ik word misschien een beetje moe van het niet spelen,” aldus Fischer.

Bondscoach Morten Olsen reageert gematigd op de woorden van de Ajacied. “Viktor is een jonge speler, pas negentien jaar oud”, aldus Olsen. “Hij speelt zijn wedstrijden bij Ajax op de linkerkant. Het zou dus vreemd zijn als we het hier anders zouden doen,” vertelt Olsen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-is-reserverol-bij-denemarken-zat/