Doe mee: Expert Football Challenge

Bron: ajax1.nl

Expert FC is een gratis online spel waarbij het gaat om voorspellingen te plaatsen over de komende wedstrijden. Het spel kan worden gedeeld via Facebook en Twitter. Expert FC is gemaakt door voetbalfans voor voetbalfans. Je voorspelt de uitkomst van wedstrijden van de beste voetbal competities in Europa. Je kan hierdoor wekelijkse en maandelijkse prijzen winnen.

In Expert FC strijd je tegen een tal van andere voetbalfans uit Europa en je hebt de mogelijkheid om een eigen subleague te organiseren. Nodig je vrienden, familie en collega`s uit om te achterhalen wie de echte voetbal Expert is!

Er zijn iedere week een nieuwe speelrondes in de verschillende Europese Competities. Je moet iedere week je voorspellingen plaatsen op de Expert FC website zodat je aan merking komt voor de wekelijkse en maandelijkse prijzen. Door het voorspellen van wedstrijden maak je kans op de verschillende badges.

Om punten te scoren moet je de eindscore van een wedstrijd voorspellen. Je kan kiezen voor een winnaar of voor een gelijkspel (1 – voor een overwinnning voor het thuis team, X – voor een gelijkspel en een 2 – voor een overwinning van het uitspelende team).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/doe-mee-expert-football-challenge/

Gegevens

Tags: Unibet, Expert FC