Ruud Krol

Ajax Life 3: Samen geloven in (Europees) succes

Bron: www.ajaxlife.nl

Als opwarmertje voor de kraker tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League valt Ajax Life dinsdag weer op de mat bij de leden van de Supportersvereniging Ajax. In onze krant veel aandacht voor de wisselwerking tussen de ploeg en het publiek.

Voordat het begint te wennen, is het goed om te weten dat Ajax Life 3 voorlopig voor het laatst op de afwijkende dinsdag verschijnt. Dat had te maken met de voor Ajax hectische Europese voetbalmaand augustus. Editie vier verschijnt op 7 september weer ‘gewoon’ op de vertrouwde vrijdag.

Ajax en Rijkaard onthullen logo Johan Cruijff ArenA (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag, op de verjaardag van Johan Cruijff, is het dan eindelijk officieel. De Amsterdam Arena gaat voortaan door het leven als de Johan Cruijff Arena. De onthulling werd gedaan door Frank Rijkaard en de kinderen van wijlen Eberhard van der Laan, de voormalige burgemeester van Amsterdam die zich hard maakte voor de naamsverandering van het Ajax-stadion. Na de onthulling was het tijd voor de Johan Cruyff Run, de hardloopwedstrijd die begint op het Stadionplein en eindigt in het stadion.

Ontmoet wereldvoetballer Neeskens en ontvang zijn boek!

Bron: www.ajaxlife.nl

Neeskens moet even worden opgelapt door fysio Henk de Haan. © SV Ajax/Guus de Jong

‘Johan Segundo’ was een aardig bedoelde bijnaam voor Johan Neeskens, in de tijd hij met Johan Cruijff bij FC Barcelona speelde. Dat doet geen recht aan de geweldige en unieke voetballer die ‘Nees’ was. Twee leden van SV Ajax kunnen hem ontmoeten!

Ajax had in de gouden jaren zeventig een paar geweldige karakters in de selectie. Neeskens was daar één van. Met mannen als Ruud Krol, Johan Cruijff, Wim Suurbier en Sjaak Swart werd vanuit Amsterdam eerst Europa en daarna de wereld veroverd.

Pages

Subscribe to Ruud Krol