Carrière

Urby Emanuelson traint mee met Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Urby Emanuelson is vanaf dinsdag weer te zien op Sportpark De Toekomst. De ex-Ajacied is in Amsterdam om zijn conditie op peil te houden omdat hij, na zijn vertrek uit Italië, zonder club is en in afwachting is van een nieuwe werkgever.

“Ik heb de afgelopen periode voor mezelf getraind, maar het is beter en leuker om dat in groepsverband te doen. Daarom ben ik blij dat ik dat bij Ajax kan doen”, verklaart Emanuelson op Ajax.nl.

Ambitieuze Gudelj: “Vaste waarde worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nemanja Gudelj heeft zin om het seizoen bij zijn nieuwe club te beginnen. De Serviër komt over van AZ en is helemaal fit voor het nieuwe seizoen. “Vakantie hebben is natuurlijk lekker, maar als de dag dan eindelijk aanbreekt dat je mag beginnen bij je nieuwe club waar alles nieuw en anders is, dan is dat lekker. Ajax is natuurlijk een grote naam, dus ik ben erg blij dat ik kan beginnen,” vertelt hij op de site van Ajax.

Van Rhijn: “Heitinga hele goede aanwinst”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De spelers van Ajax mochten zich vandaag na een vakantie weer op de club melden. Daar kwam Ricardo van Rhijn onder andere nieuwe aanwinst John Heitinga tegen. Hij tekende vandaag een contract dat hem voor een jaar bindt aan de club waar hij zijn carrière begon. “Ik heb hem een paar keer meegemaakt bij het Nederlands elftal dus ik ken hem een klein beetje. Met zijn ervaring en leeftijd in deze groep is hij een hele goede aanwinst,” vertelt Van Rhijn aan AT5.

Riedewald en Kishna genieten bij Suriprofs

Bron: www.ajax1.nl

Jaïro Riedewald en Ricardo Kishna hebben woensdagavond een benefietsduel gespeeld tussen de Suriprofs en Jong Ajax. De Suriprofs wonnen met 1-2, Kishna scoorde de eerste treffer voor het gelegenheidsteam.

“Het is altijd fijn om te winnen, maar zeker wanneer je ook zelf hebt gescoord. Dat voelt extra lekker. En er was echt voldoende Surinaams temperament op en rond het veld vanavond”, meldt Kishna tegenover Ajax.nl.

Bakkati blij met overgang naar Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Gisteren werd bekend dat Ajax Said Bakkati heeft aangetrokken als assistent-trainer voor Jong Ajax voor het komende seizoen. Een verrassende stap, aangezien Bakkati op dit moment nog als speler onder contract staat bij FC Emmen. De 33-jarige rechtsback, die eerder uitkwam voor onder meer sc Heerenveen en PEC Zwolle, hangt dus komende zomer zijn schoenen aan de wilgen. Hij zal bij Ajax ondersteuning bieden aan Jaap Stam en Andries Ulderink, die behoefte hadden aan een extra oefenmeester.

Pages

Subscribe to Carrière