Walter Meeuws

Vergeten voetballer #17: Rob de Wit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 17 van deze rubriek richten wij onze aandacht op het Ajax-idool uit de jaren 80, waarvan de carrière zo abrupt en afschuwelijk eindigde: Rob de Wit.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Twente

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden.

Iedereen kan zich bovenstaand moment nog herinneren. De 3-1 van Siem op 15 mei en het landskampioenschap in 2011 was een feit. Bovendien schoot Siem ONS die 3e ster op de borst. Naderhand werden WE kampioen in 2012 en 2013. De titel in 2014 is in handbereik, maar dan moeten wederom die Tukkers gepakt worden. Na de zege gisteravond tegen Altijd Zielig staan we bovendien in de finale van de beker en dat voelt echt lekker. Nu doorstoten naar meer succes, want deze jongen wil nog meer feesten.

[Alibabba] Voorbeschouwing Roda JC-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Na Ajax-Vitesse, 0-1, was ik teleurgesteld in hetgeen Ajax liet zien. We mogen nu vaststellen dat het daarna uitstekend is gegaan. Van de 9 duels nadien werden er 8 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. In Milan werd het 0-0, maar ook daar hadden WE moeten winnen. Die 0-0 betekende uitschakeling in de CL, maar overwintering in de EL was bereikt. Red Bull Salzburg kwam uit de koker en ik ga hun intensief bekijken via mijn schotels op het dak. Tegen die tijd kom ik daar op terug. De kwartfinale van het bekertoernooi werd evenzo bereikt na IJsselmeervogels pootje te lichten.

Subscribe to Walter Meeuws