Tim de Cler

De Cler en Opdam over problemen bij AZ: ‘Hoge verwachtingen zorgen ook voor veel druk’

Bron: www.ad.nl

Het onverwachte ontslag van trainer Arne Slot sloeg in als een bom bij AZ en het soepel draaiende team verloor direct twee keer: van FC Groningen (1-2) en Rijeka (2-1), waardoor AZ nu achtste staat en werd uitgeschakeld in de Europa League. Tim de Cler en Barry Opdam herkennen hun favoriete spelers niet meer. ,,In de wedstrijden merk je toch wel dat er wat aan de hand is bij de club.”

Column: Cultelftal 

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winterstop. Bah. Een enorme voetballeegte die doorgaans enigszins geforceerd wordt gevuld met terugblikken en wanhopige pogingen (transfer)nieuws en/of weinig zeggende beelden van trainingskampen en oefenpotjes op te duiken. Uiteraard is dit logisch. Het is de periode waarin de voetbalverslaving zich op een pijnlijke manier uit. Met (emotionele) voetbalsnacks probeer je de ontwenningsverschijnselen te lijf te gaan.

JAAP TIKT TERUG

Bron: www.afca.nl

Eerlijk gezegd was ik verbaasd, toen co adriaanse stelde dat Jaap Stam klaslokaalangst heeft en daarom (tijdelijk) is gestopt met de opleiding coach betaald voetbal. Ik dacht Jaap redelijk goed te kennen, het is tenslotte toch mijn broer. Hoe kan hij, de stoere verdediger van weleer, nou angst hebben? Al snel bleek het bericht inderdaad niet helemaal te kloppen. Co adriaanse- de meest zelfingenomen kwast met als grootste hobby het beledigen van Marco van Basten – had weer eens interessant lopen doen. Want Jaap heeft namelijk helemaal nergens angst voor.

FALENOORD

Bron: www.afca.nl

Godallemachtig, wat was het afgelopen zondag toch heerlijk om ondanks het ultraslechte spel de punten mee te nemen uit de lelijkste stad ter wereld. Voor de 22e keer in de afgelopen 23 edities konden de kakkerlakken niet van ons winnen. Er hing zoveel van af voor die gefrustreerde havenkneuzen dat ze er speciaal een nieuwe keeper voor kochten.

Pages

Subscribe to Tim de Cler