Petri Pasanen

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Gametalk Valencia – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma en de tegenstander is het Spaanse Valencia. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Valencia –  Ajax begint om 21:00 uur.

Ex-Ajacied Özbiliz vernedert Eriksen

Bron: ajax1.nl

Ex-Ajacied Aras Özbiliz heeft met zijn Armenië gehakt van het Denemarken van Christian Eriksen. De aanvaller scoorde de 0-2. Het WK-kwalificatieduel eindigde in een 0-4 einduitslag. Ook Ajacied Niklas Moisander kwam in actie met Finland tegen Wit-Rusland en speelde 1-1 gelijk. Eerder vandaag speelde Siem de Jong met Oranje tegen China en won met 0-2. Ook ex-Ajacied Zlatan Ibrahimovic speelde, hij scoorde tweemaal tegen Faeröer (2-0).

Nieuws: Archief: de rake vrije trap van aanvoerder Chivu

Bron: www.ajaxlife.nl

Vitesse-uit is niet de favoriete uitwedstrijd van Ajax. De laatste jaren gaat het gelukkig aardig, maar het is geen zekerheidje dat de drie punten worden meegenomen uit Arnhem. Ook vroeg in seizoen 2002-2003 speelde Ajax een moeizame wedstrijd. Maar toen ging Cristian Chivu achter de bal staan voor een vrije trap en kwam alles goed. Dankzij de gelijkmaker van Petri Pasanen en deze goal van Chivu wonnen de Ajacieden met 1-2.

Transfers Bonevacia, Serero en Lindgren afgerond

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft vandaag drie transfers definitief afgerond, deze transfers waren al bekend, maar de contracten waren nog niet getekend. De eerste is Roly Bonevacia, die definitief verhuurd is aan NAC. Daarnaast heeft Thulani Serero van Ajax Cape Town een contract getekend tot 2013, met een optie tot 2015. Tenslotte heeft Red Bull Salzburg de transfer van Rasmus Lindgren afgerond, zoals staat te lezen op Ajax.nl.

Red Bull Salzburg heeft Lindgren in vizier

Bron: ajax1.nl

De trainer van Red Bull Salzburg, Ricardo Moniz, heeft vandaag bevestigd dat de Oostenrijkse club graag Rasmus Lingren aan de selectie wil toevoegen.

Lindgren mag vertrekken bij Ajax, omdat er al veel middenvelders bij de selectie zitten. Als dank voor zijn bewezen diensten voor de Amsterdamse club laat Ajax de Zweed transfervrij vertrekken. Door deze transfervrije status is er veel interesse voor Lindgren. Verschillende Deense en Zweedse clubs hebben zich al bij de Ajacied gemeld.

Subscribe to Petri Pasanen