Michel Kreek

Michel Kreek krijgt nieuwe functie van ‘loan coach’ bij Ajax, Silvano Vos verlengt contract tot 2028

Bron: www.ad.nl

Ajax heeft het contract van Silvano Vos, die te boek staat als één van de grootste talenten in de academie, verlengd tot medio 2028. De spelmaker maakt bovendien vaste promotie naar de hoofdmacht. De Amsterdamse club hoopt ook een transfervrij vertrek van Gabriel Misehouy en David Kalokoh te voorkomen. Ajax maakte vrijdag ook bekend dat het oud-speler Michel Kreek, die één uitkwam voor Oranje, heeft aangesteld als zogenaamde ‘loan coach'.

Dave Vos maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Dave Vos keert na iets meer dan een jaar terug op de Toekomst en zal het seizoen afmaken als hoofdtrainer van Jong Ajax. Vos werkte eerder al tien jaar als trainer in Amsterdam. De 39-jarige oefenmeester, die de cursus Coach Betaald Voetbal voltooide, trainde onder meer Ajax O17 en O18 en was bij Jong Ajax assistent-trainer onder Mitchell van der Gaag. In november 2021 vertrok Vos naar Rangers FC. Bij de Schotse club was hij tot eind 2022 assistent-trainer onder Giovanni van Bronckhorst.

Live Excelsior – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een paar bewogen dagen moet Ajax gewoon weer aan de bak en doet dat met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Jong Ajax speelt gelijk tegen Helmond Sport: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. De ploeg onder leiding van Michel Kreek kwam in de tweede helft via Rasmussen op voorsprong maar vijf minuten later was het Van Ooijen die de stand weer gelijk trok. Jong Ajax mocht uiteindelijk blij zijn met doelman Setford want hij behoedde de ploeg met een paar knappe reddingen voor een nederlaag in Brabant. Kreek zat overigens vrijdagavond op de plek van John Heitinga. Die is op zijn beurt in ieder geval voor het Eredivisie-duel met Excelsior doorgeschoven naar Ajax 1. 

Pienaar en Vos nieuwe trainers Ajax 018

Bron: ajaxfanzone.nl

Steven Pienaar en Dave Vos worden de nieuwe trainers van Ajax O18 en nemen het stokje over van John Heitinga die is doorgeschoven naar Jong Ajax waar hij Mitchell van der Gaag vervangt. Van der Gaag is voor komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Pienaar keerde in 2019 terug bij Ajax en was het afgelopen jaar techniektrainer bij de onder- en middenbouw. Dave Vos is al tien jaar actief in de jeugdopleiding en was afgelopen seizoen assistent-trainer bij Jong Ajax.

Sfeerverslag: 'Van onze lichting brak haast niemand door'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is zaterdagmiddag als het rondom de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA steeds drukker wordt. Enkele toeristen, die zojuist een shirtje in de fanshop hebben gekocht of die een rondleiding door het stadion hebben gedaan, kijken verbaasd om zich heen. Wie zijn al die oudere mensen? Zijn het oud-spelers van Ajax? Nou, inderdaad, dat zijn ze. Jeugdspelers die tussen 1969 en 1979 in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld verzamelen zich in de Johan Cruijff ArenA voor een reünie. Het betreft de tweede editie, de vorige was vijf jaar geleden.

Pages

Subscribe to Michel Kreek