Finidi George

Oud-Juventusspelers des duivels omdat Endt doping-verleden oprakelt

Bron: ajaxfanzone.nl

Uitspraken van David Endt hebben kwaad bloed gezet in Italië. In aanloop naar de Champions League-kwartfinale tussen Ajax en De Oude Dame werd Endt geintervieuwd door een Italiaans radiostation over de aanstaande clash tussen de Amsterdammers en De Oude Dame. De voormalig teammanager van Ajax blikt daarbij terug op de finale van 1996 toen Ajax de Champions League-eindstrijd na strafschoppen verloor van Juventus. Endt geeft aan dat Juventus de finale won, mede door wellicht het gebruik van doping aan Italiaanse zijde.

Finidi George: “Denk niet dat Ajax een kans heeft om te winnen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waar velen proberen om Ajax nog wat voorzichtige kansen toe te dichten voor de wedstrijd tegen Real Madrid, doet Finidi George dat niet.

In gesprek met MARCA is de oud-Ajacied, die ook lange tijd in Spanje voetbalde, eerlijk: “Als Real Madrid z’n niveau haalt, denk ik niet dat Ajax een kans heeft om te winnen. Ajax heeft een goede ploeg, maar Real Madrid loopt over van de ervaring.”

Onze Trots: 'Chaos op straat toen Ajax Champions League won'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 21 spreken wij met Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch: oprichter, presentator en eindredacteur van het hiphop-programma 101Barz.

TV-tip: oudgedienden Ajax nemen het op tegen Real

Bron: www.ajaxlife.nl

Litmanen opende in 1995 de score op bezoek bij Real. © Pro Shots

De jaren negentig herleven vanavond in Bernabéu. Oudgedienden van Ajax nemen het op tegen de oudjes van Real Madrid, die jaarlijks een galawedstrijd spelen. Het potje foebele, inclusief eerbetoon aan Johan Cruijff, is rechtstreeks te volgen op Ziggo Sport.

De wedstrijd begint om 18.00 uur en is live te zien op Ziggo Sport. Als je abonnee bent van Ziggo kun je op kanaal 14 gratis naar de oudgedienden van Real en Ajax kijken. Als je geen abonnement hebt, kun je een streampje kopen via de website.

Real Madrid-Ajax op 5 juni 2016

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In de Spaanse krant Marca valt te lezen dat Ajax vandaag definitief heeft bevestigd dat op 5 juni een bijzonder duel wordt gespeeld tegen Real Madrid in de Spaanse hoofdstad. Deze jaarlijks terugkerende Corazón Classic Match is een klassieker tegen een grote club uit het rijke verleden van Real. In de komende uitgave is Ajax dus de tegenstander van de Koninklijke.

Finidi George, Nigeriaanse Gazelle tussen Blauwvingers

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Genieten dat deden wij Ajacieden altijd van hem. Finidi George, wervelwind op de rechtervleugel, Ajacied in de periode 1993-1996. Hij kwam destijds op 22-jarige leeftijd vanuit Port Hacourt (Nigeria) naar Amsterdam. En begon zijn succesvolle profcarrière in De Meer. George veroverde met de club de Champions League (1995) en de Afrika Cup (1994) met Nigeria. Voor dit land speelde hij maar liefst acht duels tijdens de WK’s van 1994 en 1998.

Pages

Subscribe to Finidi George