Felix Gasselich

De vergeten voetballer #7: Ton Blanker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 7 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Ton Blanker. De voetballer die enorm veel talent had, maar juist bekend werd om een arrestatie en de Dolly Dots.

De vergeten voetballer #6: Felix Gasselich

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 6 van deze rubriek richten wij onze aandacht op Felix Gasselich. De voetballer die een ongelofelijke techniek bezat, maar het helaas bij Ajax nooit waar kon maken.

Ajax Life 1: Dynamiek met Daley en alles over Sturm Graz

Bron: www.ajaxlife.nl

In onze eerste krant van dit seizoen spreken we onder andere met Erik ten Hag, Klaas Jan Huntelaar en aankoop Zakaria Labyad. Daarnaast blikken we vooruit op de Europese kraker tegen Sturm Graz.

Eerst even een huishoudelijke mededeling: Ajax Life 1 (en straks ook 2) verschijnen bij uitzondering op de dinsdag. Dit heeft te maken met de Europese wedstrijden die Ajax in augustus speelt. Zoals je van ons gewend bent, blijft de vrijdag in principe onze vaste verschijndag als opwarmertje voor je Ajaxweekend.

Lees Ajax Life 1 en win gesigneerd shirt van Blind!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het voelt goed om Blind weer in een Ajaxshirt te zien! © Ajax Images

Ook dit seizoen geven we in elke Ajax Life weer een gesigneerd shirt weg. In het eerste nummer trappen we af met het tricot van de naar huis teruggekeerde Daley Blind.

Blind keert na een afwezigheid van vier jaar terug bij de club waar het ooit allemaal begon. De 28-jarige Amsterdammer koos met zijn hart voor Ajax en is dolblij om weer terug te zijn. Ajax voelt als thuiskomen.

“Wöber was op zijn vijftiende nog aanvaller”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax nam Max Wöber deze zomer over van Rapid Wien. De 19-jarige verdediger was al eerder opgevallen bij Felix Gasselich, een andere Oostenrijker die eerder voor Ajax uit kwam.

“Als 15-jarige viel hij mij al op. Toen was hij nog een kopsterke, snelle aanvaller”, aldus Gasselich in de krant van Ajax Life. De afgelopen jaren werd Wöber echter omgeturnd tot verdediger en met succes. Op die positie brak hij door in het betaald voetbal.

Acht dingen die ons opvielen bij VVV-Venlo - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

David Neres had het even op de heupen en maakte de tweede treffer. © Pro Shots

De stand vooraf: VVV-Venlo op de vierde plek, met twee overwinningen, Ajax slechts elfde met de helft van de punten. In Venlo scheen het zonnetje en Amsterdam huilde waar het eens heeft gelachen. Toch kwam Ajax in een snikheet Venlo geen moment echt in gevaar: 0-2. Ons vielen liefst acht dingen op.

[Alibabba] Voorbeschouwing Heracles-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Er is de laatste week veel gezegd en geschreven over afgelopen zondag. Na de oorwassing tegen Zwolle rees de vraag of het met het vuurwerkincident te maken had. Die vraag kan ik volmondig met ja beantwoorden. Hoe ga jij je als speler voelen als je door je eigen supporters met vuurwerk bekogeld word? Enkele Ajacieden werden op een haar na gemist wat voelt als een vernedering en schaamte. Niet zo vreemd dus dat Ajax de kluts na de hervatting volledig kwijt was. Waar was nog voor te strijden?

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Twente

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden.

Iedereen kan zich bovenstaand moment nog herinneren. De 3-1 van Siem op 15 mei en het landskampioenschap in 2011 was een feit. Bovendien schoot Siem ONS die 3e ster op de borst. Naderhand werden WE kampioen in 2012 en 2013. De titel in 2014 is in handbereik, maar dan moeten wederom die Tukkers gepakt worden. Na de zege gisteravond tegen Altijd Zielig staan we bovendien in de finale van de beker en dat voelt echt lekker. Nu doorstoten naar meer succes, want deze jongen wil nog meer feesten.

Pages

Subscribe to Felix Gasselich