Danny Hesp

Veltman draagt tijdens Ajax - Sparta een regenboogband

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo ziet de band die Veltman draagt er ook ongeveer uit. © Pro Shots

Joël Veltman draagt tijdens Ajax - Sparta eenmalig niet zijn oude vertrouwde aanvoerdersband, maar een ander exemplaar. Eentje in alle kleuren van de regenboog. Het idee hierachter is het promoten van diversiteit binnen de sportwereld.

Het is niet helemaal nieuw dat er initiatieven in deze richting worden ontplooid en het is ook niet helemaal nieuw dat de aanvoerders een statement maken, het is wel voor het eerst dat er een aanvoerdersband in alle kleuren van de regenboog is gemaakt.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Heerenveen

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. De machine, genaamd Ajax, hapert. In tijden dat het wat minder gaat is het belangrijk dat een trainer rust schept. Frank de Boer is met zijn bewoordingen heel duidelijk en weet precies wat te doen. Je kan namelijk twijfelen omtrent de spitspositie, maar Frank zegt standvastig dat Siem het moet gaan doen. Waar ik mij zorgen om maak is het spel van Joel Veltman. Ik zie structurele fouten van hem waaruit kansen en tegengoals vallen. Frank ziet dat uiteraard ook, maar weet ook dat Veltman op termijn een uitstekende centrale verdediger word.

Aanvoerders eredivisie niet onder indruk veld Arena

Bron: www.ajaxlife.nl

De Arena moet in 2014 werken aan een beter rapportcijfer.© Ajax Images

De aanvoerders van de eredivisieclubs geven na iedere uitwedstrijd een cijfer voor de grasmat. Wat blijkt? Het rapport van de Amsterdam Arena kan wel wat beter. Het veld waarop Ajax voetbalt staat slechts elfde op de ranglijst.

Raar, maar waar: Feyenoord staat een keertje op eenzame hoogte. Het veld in De Kuip krijgt een waardering van 4,37. Dit komt het dichtst in de buurt bij de maximale score van 5. Vitesse (3,71) en FC Twente (3,62) blijken ook over een goede grasmat te beschikken.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-FC Utrecht

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Verdomme was het eerste wat in me opkwam na de gegeven strafschop tegen AC Milan. Uitermate dom vond ik de actie van vd.Hoorn, want hij moet gewoon van dat shirt blijven. Uiteindelijk werd het geen winst en dat was klote. Wat kunnen we zondag verwachten vanaf half 1? Ajax heeft thuis al 3 seizoenen niet gewonnen van ‘Utreg’. Tij moet keren!

Pages

Subscribe to Danny Hesp